Programmamanager

Als programmamanager werk ik ook volgens het principe van de veranderdiagnose: met het primaire proces, bestuurders en het (te vormen) programmateam creëer ik het gesprek over wat er nodig is. Dat wordt verwoord in een HR- en/of veranderagenda die gaat over wat er nodig is in de manier waarop door leiders het werk wordt georganiseerd en wat er nodig is op het gebied van leiderschapsgedrag. Indien gewenst zorg ik ervoor dat de veranderagenda verder wordt gebracht binnen de organisatie én zo snel mogelijk wordt verankerd bij mensen die in dienst zijn van de organisatie.

Wat zeggen anderen over mij?

Jindra is een stevige, inspirerende leidinggevende die open, direct en helder communiceert. Ze is sterk in het vertalen van de organisatiedoelstellingen naar een concrete organisatie- en leiderschapsveranderaanpak en neemt hierin alle betrokkenen mee. Ze heeft goed inzicht in wat medewerkers kunnen, waar hun talenten zitten en zet deze ook in.

Sasja van Warmerdam

Jindra heeft voor bijna een jaar de rol van directeur HRM vervuld bij het Summa College (1450 fte). In dat kleine jaar hebben de ‘HRMers’ een enorme voortgang gemaakt met onze strategische HRM-agenda. Het beleid staat er en nog belangrijker het wordt ook al zo uitgevoerd. Dat kenmerkt Jindra: een hoge productie, zowel in denkkracht als in het doen. Daarmee laat ze zien dat een interimmer blijvende impact kan hebben.

Petra de Lange

College van Bestuur Summa College

Jindra Kessener

+31 (0)6 3014 3749
contact@jindrakessener.nl

K.v.K.: 72302909

 

SOCIAL NETWORK

Een winstart site | Jindra Kessener © 2021 – Alle rechten voorbehouden.