Het grootste goed

Effectief, authentiek en ethisch leiderschap. Het interessante is dat als je ze in samenhang brengt, elk aspect op zich versterkt. Dat zien we in de leiderschapssessies met teams en individuen.

Rens Van Loon vertelde en schreef hierover in zijn rede i.v.m. zijn emeritaat. Maanden geleden geschreven en extra actueel door de huidige gebeurtenissen.
We verheugen ons op het verder delen van de methodes en het gedachtegoed van #dialogischleiderschap tijdens de modules, waarvan de eerste in september start.

Bijgaand vind je het boekje met wetenschappelijke concepten én gedichten, foto’s en schilderijen, omdat die allen inspiratiebron vormen.

Tilburg UniversityTIAS School for Business and Society

 

extreem onveilige werkplek

extreem onveilige werkplek

Ik denk dat de kern van de oorzaak van de #onveiligheid en #werkdruk voor #kamerleden is dat we onvoldoende over #paradoxen (schijnbare tegenstellingen) spreken. Terwijl juist dat noodzakelijk is om tot verstandige oplossingen te komen voor de complexe vraagstukken in...

In Groningen is het nu ’technisch veilig’

#Shell zou in dit proces een voorbeeld kunnen zijn van hoe een bedrijf leert, het echt anders gaat doen en daarin een voorbeeld wordt voor andere bedrijven. Maar ik vrees dat dat niet gaat gebeuren al hoop ik dat #benvanbeurden deze rol alsnog pakt. Wat een pijnlijk...